De autorijschool van Pijnacker en omstreken

Autorijschool van der Drift is sinds 2007 de rijschool van Pijnacker en omstreken. We zijn gestart als familiebedrijf en intussen uitgegroeid tot een rijschool met meerdere gekwalificeerde rij-instructeurs.

Bij ons staan de leerlingen centraal en doen we er alles aan om iedereen zo zorgeloos mogelijk op weg te helpen.

Gratis proefles

Start je rij-opleiding of opfriscursus bij Autorijschool Van der Drift met een gratis proefles. De proefles is volledig vrijblijvend.

Onze instructeurs

Dit zijn de instructeurs van Autorijschool van der Drift:

Ruud van der Drift

Shirley van der Drift

Dani Amiri

Dennis van der Kolk

Onno Röell

Suzan Aslan

Auto’s

De auto’s waarin de rijlessen worden gegeven zijn alle rookvrij, voorzien van airconditioning, elektrisch bedienbare buitenspiegels, elektrische ramen, twee airbags voor en centrale deurvergrendeling. De lesauto is altijd volledig verzekerd, zowel tijdens de rijlessen als tijdens het rijexamen.

Autorijlessen

We bieden de autorijlessen aan op basis van verschillende pakketten, maar je kunt natuurlijk ook losse rijlessen kiezen. De rijlessen worden gegeven in de omgeving van Pijnacker-Nootdorp, Den Haag, Delft, Zoetermeer en omstreken.

Theorie

Als je bij ons start met je rijlessen, helpen we je natuurlijk graag om ook te starten met het behalen van je theorie-examen. We geven je wat tips en kunnen je bijvoorbeeld ook helpen aan studiemateriaal. Voor degenen die wat meer moeite hebben met de theorie, is het mogelijk bij ons één op één theorieles te volgen.

Gratis proefles

Starten met het halen van je rijbewijs of een opfriscursus? Begin dan met een gratis proefles.

Begin ook met het nemen van rijlessen

Begin ook met het nemen van rijlessen

Bel ons om je eerste rijles in te plannen

Bel ons om je eerste rijles in te plannen