Rijles bij Autorijschool van der Drift

Onze rijschool biedt autorijles vanuit Pijnacker-Nootdorp en in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer, Delft en omstreken. De rijles begint meestal met een gratis proefles. Op basis van de proefles bekijken we welk traject het beste bij je wensen aansluit. Je kunt hierbij kiezen uit losse autorijlessen van 60 of 90 minuten, maar je kunt ook kiezen voor één van onze volledige pakketten met x aantal uur rijles en het praktijkexamen, alles inclusief. Wij proberen altijd rekening te houden met ieders agenda; je kunt daarom ook lessen volgen op diverse avonden en op zaterdag.

Rijlessen volgens beproefd lessysteem

De rijlessen verlopen volgens een beproefd lessysteem. Je wordt thuis opgehaald en teruggebracht en de vorderingen van elke rijles worden op een instructiekaart bijgehouden. Zo word je stap voor stap voorbereid op jouw rijexamen. Je krijgt een individueel op maat toegesneden rijopleiding, waarbij de kans op slagen wordt gemaximaliseerd. Je krijgt tijdens je rijopleiding alle lessen van dezelfde instructeur. Hij of zij weet dan ook precies waar je mee bezig bent en kent je sterke en zwakke punten.

Losse rijlessen of een pakket

De losse lessen zijn ‘gewone’ rijlessen zonder pakket of cursus. Je kunt dan kiezen uit 60 of 90 minuten, maar wij raden aan om altijd voor 90 minuten te kiezen. De meeste leerlingen kiezen voor een pakket met rijlessen (25, 30 of 35 uur rijles + examen). Kijk hier voor meer informatie en de tarieven.

Het praktijkexamen

Het praktijkexamen is meestal de laatste stap voor het behalen van je rijbewijs. Lees hier meer over praktijkexamen.

Opfriscursus

Heb je lang niet meer gereden en durf je eigenlijk niet meer? Of wil je weten of het nog verantwoord is om de weg op te gaan? Dan kun je bij ons een opfriscursus volgen. Samen bekijken we welke vaardigheden zijn weggezakt en hoe we die het beste kunnen bijspijkeren.

Faalangst, ADHD of autisme

Voor mensen met faalangst, autisme, ADHD of verwante problemen kost het leren van de theorie als het rijden zelf vaak meer energie en tijd. Speciaal voor leerlingen met faalangst, autisme of ADHD hebben instructeurs van onze rijschool aanvullende scholing ondergaan. Met deze achtergrond begeleidt onze rijschool ook deze leerlingen tot een veilige en vlotte bestuurder.

Gratis proefles

Start je rij-opleiding of opfriscursus bij Autorijschool Van der Drift met een gratis proefles. De proefles is volledig vrijblijvend.

Begin ook met het nemen van rijlessen

Begin ook met het nemen van rijlessen

Bel ons om je eerste rijles in te plannen

Bel ons om je eerste rijles in te plannen